Anmeldelse af filmen “Swinger”

IMG_5551

Af Ena Hajdari

Mikkel Munch-fals har skrevet og instrueret en film der – ved siden af al komikken – afspejler størstedelen af de konflikter der hærger i ægteskab og parforhold. Den hedder “Swinger”.

Filmen serverer det gode og det mindre gode fra det rige, selvstændige voksne par, til det unge kunstneriske studerende par, og man kan intet andet end at grine og krumme tær fra start til slut.

IMG_5548

Den romantiske komedie præsenterer Adam (Martin Buch) som den almene familiefar og ægtemand og Iris (Mille Dinesen). Sammen lever de med deres næsten voksne søn i et parcelhus i Hundige og har faste jobs. For at give deres sexliv lidt kant, tager Adam og Iris regelmæssigt på weekendophold på Ærø, hvor de her – sammen med fire andre par – tager på Swinger.

Men selv dét er blevet for almindeligt for Adam, indtil den unge studerende Patricia (Natalie Madueño) og hendes musikerkæreste Patrick (Emil Birk Hartmann) tilslutter sig gruppen. Adam gør det eneste, man ikke må på Swinger, nemlig forelske sig i en anden, og han falder pladask for den unge, smukke og livlige Patricia, der vel og mærke er ret eftertragtet hos Adams rige rival Jørgen (Rasmus Botoft). Hér starter det skøre eventyr på Ærø på Swinger, blandt 6 par og ét sexrum.

IMG_5552

Historien tager udgangspunkt i den del af kærlighedslivet, som ingen taler om, og alle helst gerne ville undvære. Og med de fremragende skuespillere og den gode mængde klassiske danske humor har Mikkel Munch-Fals formået at kreere en gribende film om det gode og det mindre gode i parforholdet.

Lidt mindre sex og lidt mere drama ville nu have fanget mig endnu mere, men det er trods alt en dansk film og komedie, så Mor-skab giver Swinger

♥♥♥♥_ _

IMG_5553

En tanke om "Anmeldelse af filmen “Swinger”"

  1. Hej,,har lige set filmen swinger,,ved godt at det jo er en film der skildrer kulissen i swingerlivets,,først må vi sige at vi syntes det var en rigtig god film,,,kan se mange ligheder,,følelser der kunne være,,men så stopper den også her,syntes ikke den skildrer swinger livet særlig godt,,,hvordan kan vi udtale os om det,,( det er fordi vi er dybt involveret i det rigtige swinger liv),de mennesker der bliver fremstillet i filmen er mennesker,,nærmest døde ,uden indhold i livet,uden blod på tanden,,mennesker der nærmest er gået totalt i stå,,,,lidt synd da det laver en meget dårlig visning af de folk der færdes i det virkelige miljø ,i det virkelige er det mennesker der virkelig lever det ud,,som med eksplosionerne sidst i filmen,,folk respekterer virkelig hinanden meget højt i klubberne , der er ikke nogle der ser skævt til andre grundet måske fordi de er lidt anderledes, der er en helt fantastisk stemning i eks, tucan Kolding ,og ja der bliver virkelig til tider gået til den, du kommer frem til at det at kunne,give din partner en oplevelse, faktisk til tider er mere vigtig end du selv får noget ud af det,,bisex mellem kvinder er normalt ,tror måske mange normale mennesker går med diverse drømme, men får dem aldrig levet ud,,,synd siger vi bare,,,swinger livet er ikke uden problemer,,men for hulen hvor ryger man tit op i loftet,,rystet krystalkuglen ,og virkelig føler man er i live,,,tak for en god film alligevel,,KH A og fruen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *