Anmeldelse af “Bridget Jones’ baby”

Nostalgi, ikke?
Nostalgi, ikke?

Af Maria Lyngsø Hougaard og Misha Ringgaard-Krohn

Bridget Jones er tilbage!…hende med dagbogen, mormortrussen og to mænd.

Da jeg så reklamen for den nye film “Bridget Jones’ baby”, tænkte jeg først og fremmest nostalgi! Den første film om den buttede pige og hendes dagbog gik i biografen for hele 15 år siden, og jeg elskede hendes uperfekthed og historien om singlelivets op og nedture.
Og nu er hun så tilbage med en baby i maven, hvilket falder perfekt ned i min egen barsels-tidslomme.

Mellem to mænd...igen
Mellem to mænd…igen

Mellem to mænd og en baby
Igen står den nu 43-årige Bridget mellem to mænd. Denne gang er hun dog samtidig succesfuld og vellidt tv-producer – og hun er meget mere stilet og slank end sidst vi så hende. Dog ikke så stilet, som den unge karrierekvinde, der kommer ind fra højre og skal “ungdomifisere” tv-stationen – og så er det altså ikke nemt at være 43 år og gravid!
Nå, men det med graviditet leder os tilbage til mændende, for Bridget og gode gamle Mark Darcy har efter en årrække droppet at få det til at fungere mellem dem, efter alt for mange skuffelser på grund af Marks arbejde, der fylder alt. Men en enkelt gensyns-nat med ham…og en anden nat med stenrige Mcdreamy fører en overraskelse med sig…men hvem er så faderen? Og hvem vil Bridget egentlig gerne have er faderen?

b3
Hvem er mon faderen?

Sød og forudsigelig
“Bridget Jones Baby” er en sød film og et dejligt gensyn med vores allesammens uperfekte Bridget, der trods uperfektheden igen kan vælge imellem to mænd. Hurra for den seje kvinder!
Samtidig er der også flere sjove episoder omkring det at være gravid.  At være single og forvirret. Og skulle vælge mellem karrieren, og hvad man egentlig mener er fair.

Filmen har bestemt også mange morsomme øjeblikke, men den kommer desværre aldrig op på niveau med den første film. Det er den lidt for forudsigelig og jævn til.

Men hvis du trænger til at slappe af med genkendelighed og grin, så er den bestemt fin til det. Især sammen med en veninde eller din mødregruppe!

b4

Mor-skab giver ❤️❤️❤️❤️_ _

Du kan se traileren HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *