Anmeldelse af “Bad Moms”

BAD MOMS
BAD MOMS

Af Maria Lyngsø Hougaard

Speltboller, bæredygtigt tøj, kreative navne og farvekoordinerede babyværelser. Man kan hurtigt blive stresset i en verden, hvor mange stræber mod at være perfekte mødre.
Men hvad nu hvis alle blev enige om at være dårlige mødre? Eller i hvert fald ‘dårligere’ mødre…

Amy (Mila Kunis) har et smukt hjem, en fed karriere, søde børn og en  dejlig mand. Eller det er han egentlig ikke. For da hun tager ham i at være utro i et onlineunivers (meget moderne), smider hun ham ud. På jobbet er hun omgivet af lalleglade og useriøse 20-årige kollegaer, og deltidsjobbet er mere fuldtid med deltidsløn. Børnene er også vildt stressede over at skulle præstere og være perfekte. Og mødrene presser hinanden til at bage kager uden sukker, mel, gluten, nødder etc. og deltage i et hav af møder med forældreforeningen (PTA) på skolen.
Amy får forståeligt nok et sammenbrud og møder midt i det to andre uperfekte mødre. Sammen beslutter de sig for at skide det hele et stykke…

BAD MOMS
BAD MOMS

Man kan som mor virkelig selv mærke lettelsen, da Amy og de to medsammensvorne (Kristen Bell og Kathryn Hahn) giver PTA-møderne og ikke mindst miss-perfect-lederen Gwendolyn fingeren sammen med hele idéen om at være perfekte.

“Bad Moms” er en meget amerikansk film…som i virkelig amerikansk. Og hvor befriende med en underholdende komedie, for ingen er så perfekte mødre, at de kun vil se franske noir-film, vel! 😉

BAD MOMS
BAD MOMS

Selvom filmen er rendyrket underholdning, er budskabet yderst vigtigt; vi mødre skal holde op med at søge det perfekte! For måske kan vores børn godt selv, hvis vi bare lader dem. Måske bliver de også vildt stresset af mors perfektionisme. Og måske har de godt af at se, at mor også kan te sig åndsvagt, drikke sig plørefuld og glemme at smøre madpakke!

Så smæk fødderne op og læg huskeseddel og speltmel fra dig …sammen med de dårlige mødre. Hvilken mor har ikke brug for det?!

Som god gedin mor-underholdning får “Bad Moms” ♥♥♥♥♥_

Kan ses i biografen fra den 28. Juli 2016
Se trailer HER

BAD MOMS

BAD MOMS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *