Bioanmeldelse: Fifty Shades Fri

 

Fifty Shades Fri starter med et bryllup

Af Maria Lyngsø Hougaard

Husmoderporno blev det kaldt, da Fifty Shades bøgerne i sin tid landede på boghylderne. Og så kom filmene – med en hel del sex. Og nu den nyeste og sidste film i rækken Fifty Shades Fri.

Og man kan vælge at se den nye Fifty Shades film fra forskellige vinkler. Hvis man trænger til en afslappende romantisk film – ind ad det ene øre, ud af det andet – lidt let underholdning, der samtidig byder på romantik, en hel del sex og en smuk mand i alt for lidt tøj – jamen, så er det lige præcis den rette film at læne sig tilbage til. Og nogle gange er det bare den slags underholdning, man trænger til i en travl hverdag.

Ret så veltrænet…men også ret så jaloux…og besidderisk

Men hvis man søger en film med bare lidt dybde og noget nyt at byde på, så skal man bestemt ikke se den nye Fifty Shades film.

Den bliver faktisk for meget på flere planer. Hovedrollerne – Mr. Grey og Anastasia ender meget ofte i sex – som i meget ofte – og det kan ikke komme bag på nogen, hvis man kender bare lidt til Fifty Shades, men ikke desto mindre kan det godt blive lidt for meget. Og så er Mr. Grey faktisk ret irriterende i denne sidste film – han er for besidderisk og jaloux – og så sætter han sig gudhjælpemig til klaveret og synger en pladderromantisk sang for sin udkårne, som var han med i et boyband – det virker i hvert fald ikke på mig. Men veltrænet, det er han i den grad;-)
Anastasia er til gengæld blevet cool – der er noget girlpower over hende, og det er ret fedt.
Filmskaberne har også tilføjet en skefuld thriller til denne film, hvilket trods alt giver den noget handling. Men alt i alt bliver den meget pladderromantisk!

Se traileren HER.

PS Filmen kræver lidt, at man har set de foregående film, for der er en hel del henvisninger til foregående handling.

♥♥_ _ _ _

Bryllupsrejsen går selvfølgelig til Paris

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *