De bedste babyting 2019 – hvor placerer du baby?

Af Maria Lyngsø Hougaard

Der er sponsorerede ting i artiklen og videoen – samarbejder med brands er altid nøje udvalgt af Mor-skab, og holdningerne er fra hjertet. Produkter, der fremvises her, er ting, vi har håndplukket! //Mor-skab

Video med vores yndlingsprodukter til at placere baby i derhjemme 🙂

Need-to-have og nice-to-have. Der er rigeligt af begge dele, når der flytter en baby ind i huset. I princippet kan man jo nøjes med meget lidt. Gamle husmoderråd giver tips om at sætte to kurvestole sammen til en babyseng eller hænge køkkenredskaber op i snore som aktivitetsstativ.

Men der findes bare rigtig mange lækre og praktiske ting derude. Lavet af engagerede, kreative og dygtige iværksættere. Vi har valgt at fremhæve dem, vi synes er allerfedest og bedst her – og i videoguiden ovenfor, hvor jeg fortæller, hvorfor og hvordan jeg bruger tingene.

Denne gang handler det om, hvor du kan placere baby, når du er derhjemme og gerne vil have hænderne frie!

Læs første artikel i denne serie om De bedste babyting 2019 – Leg & Søvn
Og artikel nummer to om de bedste ting indenfor amning og vitaminer

Storebror Anker og lillebror Svend i hver deres Nomi Chair
  • Nomi chair er en højstol lavet af samme designer, der i sin tid designede den velkendte Trip Trap stol til sine børn. Med Nomi Chair har Peter Opsvik designet en stol til sine børnebørn ud fra den nyeste ergonomiske viden. Vi har en til storebror på 3 år og en med babyindsats til nyfødte lillebror. Vi er vilde med dens lethed. Modsat tunge Trip Trap kan børnene selv køre stolen ind og ud. Og så er stolen smallere og fylder meget mindre med det kun ene “ben”. Det passer perfekt ved vores runde bord. Vi har også haft glæde af, at den nemt kan bæres med rundt i huset, og med den høje babyindsats føler baby, at han/hun er med, hvor det sker, hvilket giver dig mulighed for lige at lave mad eller gå i bad.
Anker i højstolen Nomi

***************

  • Babynest fra Born Copenhagen
    Min første søn havde også en babynest. For nogle er sådan én en nice-ting, de alligevel ikke får brugt, men for os blev den uundværlig.
    Vi bruger den på spisebordet under aftensmaden, så lillebror kan ligge der (sikkert) og lege. Og i sofaen og babysengen for at give en tryghed og nærhed i den (for en lille baby) meget store verden. Den kan også nemt lægges på køkkengulvet eller badeværelset, når man lige skal nå nogle andre praktiske gøremål end kun at hygge med sin baby.
    Og her har Maiken Vogensen bag mærket Born Copenhagen lavet nogle smukke nogle – vi er især vilde med det nyeste natur-design med blade i neutrale farver. Se lige hvor smukt det er!
Selvom man kun indtager mælk, kan man godt være med midt i kødsaucen

**************

LilleMy’s vikle/rebozo – og varmepude
  • Skaf en strækvikle/vikle som du kan bære din barn i. Det er smart, når baby har brug for nærhed og tryghed, og du skal lave aftensmad eller andet, hvor du har brug for at have dine hænder fri. Vi er også rigtig glade for vores bæresele fra Najell, men indenfor foretrækker jeg at vikle/slynge, så baby tilpasser sig min krop mere. For eksempel med en en Vikle/rebozo fra LilleMy’s – den havde vi også med til fødslen som rebozo-tørklæde. Her kan du læse en artikel om, hvad det er for noget. Det smarte er, at du bagefter kan bruge det som fastvikle til at bære dit barn – samt før fødslen til bellywrapping, der kan støtte din belastede mave, se her hvordan. Tørklæderne er meget fine og håndlavede og økologiske. LilleMy’s laver også varmepuder i økologisk bomuld med tørrede kikærter, der bare skal have 2 min i microovnen. De var perfekte under veerne, fordi de ikke har en ledning hængende efter sig. Og jeg forestiller mig også, at de kan bruges fx i barnevognen, når det er rigtig koldt udenfor.

Og så er der selvfølgelig det dejlige aktivitetsstativ fra Franck & Fischer og den smukke moseskurv fra Bonet et bonet, som også er meget gode steder at placere din baby i hjemmet. Dem anbefaler vi i denne artikel: http://mor-skab.dk/de-bedste-babyting-2019-leg-soevn/

Aktivitetsstativ fra Franck & Fischer

Snart anbefaler vi produkter til, når du skal på tur med baby, og viser blandt andet et alternativ til Voksi-posen samt et smuk to-go pusleunderlag med praktiske lommer.

En tanke om "De bedste babyting 2019 – hvor placerer du baby?"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *