Jul i Tivoli – winter wonderland

Indgangen til winter wonderland

Af Maria Lyngsø Hougaard

Jul i Tivoli er en årligt tilbagevendende tradition, men er det noget for en på 22 måneder? Vi tog tre generationer i Tivoli; mormor, mor og sønnike. Og det var et hit!

Det sner i Tivoli!

Det at gå rundt og beundre udsmykningen kan sagtens være en stor ting for en lille mand; juletræer med sne, lys og farver.

I Tivoli kan du fortælle julemanden, hvad du ønsker dig til jul

Et højdepunkt var selvfølgelig et besøg hos julemanden, selvom det også var lidt skræmmende. Når man har læst om ham, set tegninger og små julemænd blandet julepynten, så er det altså lidt vildt at se ham i levende live. Men selvom munden var helt lukket under besøget, så blev der talt rigtig meget om julemanden bagefter.

Når man så virkelig sidder foran ham, kan det godt være en smule skræmmende
Ønsker, der kun venter på at blive opfyldt

Der er ikke så meget i Tivoli at prøve for en, der er knap 2 år – hvilket er helt fair. Men den smukke karrusel kunne lige tage ham på en rolig tur med mor ved sin side.

Smuk karusel i vinter-udsmykning

Lille mand, smukt træ

Det var et lille eventyr i sig selv at beundre den fine udsmykning – når man ikke er ældre, er de små ting store oplevelser, hvilket faktisk er en fordel, når de voksne gerne vil gå og kigge på haven.

Hjertetræ

I år havde Tivoli stillet an med et tog, der pustede røg og sagde fut fut. Det ramte perfekte for den lille tog-entuatiast. Indenfor var der også et mindre tog, der kørte rundt langs loftet. Toget er en del af juleudstillingen, der skifter hvert år alt efter tema.

Når man er 2 år og vild med tod, er det her helt perfekt

Postmand Per er en trofast mand i Tivoli, men det gør ham ikke mindre interessant

Vores konklusion er, at alle aldre kan hygge sig i juletivoli. Og der skal ikke nødvendigvis forlystelser til med fart og kilden i maven. For de små er det helt fint bare at gå rundt og kigge – bare ænderne, der render rundt blandt juletræerne fangede hans opmærksomhed:-).

Ænder og juletræ er lidt utraditionelt, men fedt for en 2-årig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *