Smykker af ægte blade

De smukkeste smykker fra Pureleaf.dk

Der er sponsorerede ting i artiklen – samarbejde med brands er altid nøje udvalgt af Mor-skab, og holdninger er fra hjertet. Produkter, der fremvises her, er ting, der er ønsket og nøje udvalgt af afsenderen! //Mor-skab

Af Maria Lyngsø Hougaard

Okay, smykker har ikke så meget med børn at gøre. Men det har med mødre at gøre. For man kan godt glemme at købe noget smukt til sig selv, når der pludselig er kommet en lille bebs, og dermed et helt nyt uafsøgt shoppemekka at boltre sig i. Men under sitets vigtige fokus på morskab, er jeg nødt til at fremhæve disse fine utrolig fine smykker lavet af rigtige blade!

Smykker af rigtige blade fra Pureleaf
Før jeg havde set mig om, havde min søn nuppet halskæden fra æsken 😉

De rammer lige ned i trenden med planter i boligen – sjældent har der været så stor fokus på hængeplanter og blomsteropsatser som nu, hvilket er fantastisk.
Jeg forelskede mig egentligt i de botaniske smykker, fordi jeg så http://copenhagenwilderness.com/2016/10/jeg-var-en-million-vaerd/ have armbåndet på. Da jeg så læste om brandet bag, og at de er lavet er rigtige blade, blev det kun endnu federe. Så da min kæreste spurgte efter fødselsdagsønsker, røg ringen Anel Magnolia Prata på ønskelisten.

Smykker af rigtige blade fra Pureleaf
Smykkerne er også smukt pakket ind med eksempler på de blade, der bliver forsølvet eller forgyldt.

Pigerne bag smykkerne har fundet en ret fin måde at kombinere mode og miljøbevidsthed, må man sige. Og det passer lige ned i min nye interesse for planter som følge af min nyerhvervede udestue (og resten af vores hus), der vist ikke kan gøres grøn nok.
Bladene, der bruges til smykkerne, stammer fra Brasilien, hvor lokale familier tager del i fremstillingen ved at plukke, tørre og skelettere bladene. Når man modtager smykkerne, får man et par fine “skeletter” med, der viser, hvordan bladet så ud, før der kom sølv eller guld på.

Pureleaf smykkerne er naturligt nok håndlavede og forgyldes som de er, så hvert smykke, blad og frø bevarer sine egne unikke karakteristika.

Jeg er forelsket og synes, at billederne taler ret meget for sig selv. Så hvis du skal forkæle en mor derude, er her et godt forslag!

Øreringe af rigtige blade fra Pureleaf
De fineste øreringe af rigtige blade

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *