Pynt til babys væg

Hvis du ikke selv er den kreative typer, der fluks griber pennen og laver de fineste dekorationer til babys værelse, så er der ret mange fine ting derude, der kan pryde væggen.

Jeg begyndte at researche på forskellige muligheder, da jeg ikke synes, at det nuværende “Fiskeren”-maleri skal blive hængene over min søns puslebord. Han er selvfølgelig helt ligeglad, men da han ikke får sit helt eget værelse i vores lille Københavner-lejlighed, kan han da i hvert fald på sit eget hjørne.

Her er et par af dem, jeg synes er finest:

Eventyrets vejviser

"Gemmesteder", Benjamin Noir
“Gemmesteder”, Benjamin Noir

Under kunstnernavnen Benjamin Noir tegner kunstneren de fineste tegninger med bittesmå detaljer af byer verden rundt. Og så denne vejviser til alle de dejligste eventyrlande, som Hogwarts, Andeby, Kardemomme By, Gotham City, Nagijala, Narnia, Ønskeøen, Chokoladefabrikken, Hundredemeterskoven
… og mange flere. Kan evt. farvelægges derhjemme.
I størrelse 30×40 cm koster tegningen 265
Købes her

Dansende flamingo

Fra lirumlarumleg.dk
Fra lirumlarumleg.dk

Danske Tex og Jack har lavet nogle farverige og fantasifulde illustrationer, der kunne lede tankerne hen på de collager, man lavede som barn af diverse udklip.
Plakaten er lavet i limited edition for Mimi’s Circus – signeret med nummer og navn.
Plakaten koster 400 kr. i størrelse 29.5×42 cm.
Kan købes her

Alverdens dyr

Ingela Arrhenius

The Fox

Ingela Arrhenius
Ingela Arrhenius

Omm Design/Ingela Arrhenius er en svensk illustrator, der især er anderkendt for sine dyreplakater. Jeg synes hendes plakater er ret fine, fordi de godt nok er i farver, men i afdæmpede farver.
Plakaten koster 200 kr i størrelse 50×70.
Kan købes Her
Hele kollektionen kan også ses her

Den oldschool version

Hans Scherfig
Hans Scherfig

hans-scherfig-i-urskoven-elefant-med-unge
Man kan også gå helt oldschool med Hans Scherfigs gamle elefant-plakater fra 1960’erne. Han var dansk billedkunstner, forfatter og kommunist og er særlig kendt for sine litografier med dyr i junglen.
De koster 50 kr i størrelse 30×40.
Kan købes Her

Hot dog hunden

Rie Elise Larsen
Rie Elise Larsen

Rie Elise Larsen motivet er håndtrykt med detaljer i guld og grå/blå farver og måler B: 42 x H: 29.5 cm. (A3 format) og kan lige nu købes for kun 50 kr.
Kan købes Her

Livston Copenhagen
Livston Copenhagen

Livston Copenhagen har lavet en serie med seks børneplakater prydet med søde dyr. Jeg synes personligt rigtig godt om den fine løve her. Koster 129 kr i A3 størrelse, men fås i fem forskellige størrelser.
Kan købes Her

 

Michelle Carlslund
Michelle Carlslund

Den danske illustrator Michelle Carlslunder har lavet den fineste honning-studerende bjørn. Michelle ser sig selv om en blanding af barn og voksen og bruger altid et legende udtryk.  Plakaten er trykt på 420 gram mat stone papir – som er en øko-venlig papirtype.
Plakaten koster 200 kr i størrelse 30×40.
Den kan købes Her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *