SPAR PENGE PÅ BØRNETØJ I DECEMBER!

1500_herta-baggy-crawlers_dark-blue_2

Af Maria Lyngsø Hougaard                                                

Okay, måske er titlen lidt misvisende, for julen er jo rigtig dyr med pakkekalendre, overdådig julemad og ikke mindst alle de mange julegaver!

Men siden Black Friday (om man er fan eller nægter) skød et tilbuds-mekka i gang, så har rigtig mange sider faktisk fortsat med at bejle til julekøbernes gunst. Så måske man skulle overveje at købe andet end julegaver nu – for eksempel en ny dyne til junior, en kørepose til klapvognen eller næste sæsons tøj. Noget tyder i hvert fald på, at det stigende antal af webshops resulterer i en vis konkurrence i denne købedygtige måned, som du kan nyde godt af!

I morgen er der fx 25% på Albababy hos webshoppen Kids-world
I morgen er der fx 25% på Albababy hos webshoppen Kids-World

Dansk retro design – som da mor var lille!
Hvis du for eksempel står og mangler tøj til den lille, så er der i morgen den 16. december 25% på mærket ‘Albababy’ hos webshoppen ‘Kids-World’. Et mærke du måske ikke har hørt så meget om før, men som faktisk har en ret fin historie.

Designeren og moderen bag hedder Majken Banke Ova. Hun er egentlig arkitekt, men begyndte at sy tøj til sin datter Alberte hjemme på symaskinen. Hun ville gerne iklæde sin datter unikt design og gode materialer. Først syede hun smækbukser, så kjoler.

Og uden egentlig at planlægge det endte tøjet altid ud med at tage form ud fra tøjet fra hendes egen barndom i 1970/80’erne. Slidstærkt tøj med farver.

Designer Majken i sin egen barndom i noget af det tøj, der inspirerer hende i dag
Designer Majken i sin egen barndom i noget af det tøj, der inspirerer hende i dag

Så fik hun tvillingepiger. I starten producerede hun bare til sine egne tøser, men så begyndte folk at efterspørge retro-tøjet, og i 2010 åbnede hun ‘Albababy’ og røg direkte på forsiden af det spanske Vogue.  Og så fulgte ‘AlbaKids’. Siden har nogle af kollektionerne bevæget sig væk fra retro-stilen, men der er altid en kollektion, der bevarer det originale retro-look. Fælles for hele konceptet er, at tøjet skal være slidstærkt og kunne holde i flere generationer. Fedt!

Webshop har 25 % hver dag!
Webshoppen ‘Kids-world’ har faktisk 25% på flere mærker hver eneste dag i december måned som et led i deres julekalender.
Og en rigtig fed ting ved netop ‘Kids-world’ er, at fragten er gratis hos dem lige meget, hvor lidt du køber for, så du kan købe en enkelt ting uden at tænke, at det ikke kan betale sig på grund af fragt. Det kan være fordelen ved så stor en webshop som dem.

Albababys retro-tøj
Albababys retro-tøj

Et væld af GIVE AWAYS
Når man surfer rundt på nettet lige nu, er der også rigtig mange jule-GIVE AWAYS hos både bloggere og webshops, hvor du kan smide et lod i puljen (ofte en kommentar på tråden) og så bare håbe, at du er den heldige. Det bugner med glade jule-givere viser et hurtigt kig rundt på nettet!

Giv tips videre!
Har du set et godt tilbud eller en webshop med gode jule-procenter, så bring det endelig i kommentarfeltet herunder eller på vores Facebook, så andre kan få glæde af det♥

→Indlægget er sponsoreret←

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *