Skribenter

SKRIBENTER


Kira Rosendahl Falsing
Kira er 29 år og mor til Hannah på halvandet år. Hun har en kandidat i dansk med tillægsuddannelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Efter at have boet på Vesterbro i Hannahs første leveår, tog hun og manden en stor beslutning og flyttede ud på landet 100 km fra København. Nu bor de med tre får, har selv slagtet grise, dyrker egne kartofler – og Kira går hjemme med datteren. Kira vil skrive om alt fra moderskabet, skridtet fra by til land, hjemmegående mor, sprogudvikling og alt muligt andet.

Camilla
Camilla Anderson
Camilla er 35 år og bor i København med sin søn Bertram på 2 år.
Hun er uddannet pædagog med en overbygning i pædagogisk antropologi og kan derfor i sine skriverier trække på både sin uddannelse og sin erfaring som mor.

image
Ena Hajdari
Ena har ingen børn, men en kæmpe familie og et ønske om børn, når hun bliver ældre. Lige nu vil Ena i stedet følge drømmen om at blive journalist og færdiggøre sit Dansk-studie på universitetet. Da Ena ikke kan tale af erfaring, kaster hun sig i stedet ud i større temaer, interviews, filmanmeldelser og lignende.

melissa
Melissa Helene Ejlersen
Melissa elsker at skrive og er selv mor til lille Villas fra marts 2016. Hun synes, der er for mange mor-sider med lidt for meget køb og salg af børnetøj og udstyr og slet ikke nok fælleskab omkring det at være mor, og de tanker som følger med – det vil Melissa bidrage med på Mor-skab.

14794116_10154294627074213_374206026_n
Louise Vilhelmsdal

Louise kender i den grad til det at være mor og har strukket det over mange år. Hun bor på en gård på Falster sammen med sin mand, sin søn på 13 år og deres fælles datter på 4 år. Derudover har hun en datter på 19 år, der lige er flyttet hjemmefra samt en lille pige i maven med forventet ankomst februar 2017.
Louise har tidligere skrevet for Vores børn, og hun mener, at vi som mødre skal holde op med at dømme hinanden så hårdt og i stedet bakke hinanden op.


Peder Carlsen
Eneste mand i mor-skaben er pt Peter på 28 år, der vil tage en kandidat i Journalistik til sommer. Peter er ikke mor, og bliver det nok aldrig, men han er den yngste i en søskendeflok på 7 (!) og har 19 (!) søskendebørn, hvorfor han er absolut vant til børn og ved, hvad det drejer sig om. Og så kan han vigtigst af alt lide at skrive og har mange idéer.


Sophie Rud
Sophie er 22-år gammel og bosiddende i Aalborg, hvor hun til dagligt studerer internationale studier og sprog. Hun har altid drømt om at blive forfatter, men fordi hun ikke kun har interesse for fiktionsprosa, har det længe været et ønske at blive involveret i skribent-arbejde med en mere journalistisk vinkel. Sofie håber, at hun med sin store interesse for verden samt sin forholdsvis store rejseerfaring vil kunne bidrage med en ny måde at tænke familieliv og samfundsforhold på.


Louise E. Hemmingsen

Louise bor i Nordsjælland med sin mand og søn født i 2006. Louise sagde sit faste job op tilbage i 2008, og har siden da været beskæftiget som hjemmegående og som skribent og indretningskonsulent på boligbloggen LEI LIVING by Louise E. Hun vil her på sitet bidrage med gode tips og ideer til boligindretning tilpasset børnefamilier. Louise har desuden erfaring med præmature og sensitive børn, og vil nok ikke kunne lade være med at give sin mening til kende omkring emnet i form af artikler og debatter.


Catharina Andersen 
Catharina er 44 år og mor til to piger på 15 og 20 år, som hun bor alene med i en lejlighed i Odense. Hun er uddannet inden for kommunikation og har haft flere jobs, der indebar at arbejde med børn.
Ordsproget: ”Små børn, små problemer – store børn, store problemer”, tør hun godt at skrive under på, og hun kan trække på sin store erfaring som mor og sin store viden om børn i alle aldre.

 

TIDLIGERE SKRIBENTER

IMG_7895
Julie Holmgaard Thomsen
Julie bor i nordjylland med sine tre små børn på 8, 5 og 1 år og mand. Julie afleverer hver måned en klumme om det at være mor eller moderskabet mere generelt med forskellige vinkler.
Og måske der også kommer andre spændende ting fra Julies hånd.
Instagram: kreamortil_3

– moderskab og morskab