Tyngdedyne – virker den?

Ja, den gør! Det er det korte svar hjemme hos os, hvor vores søn på snart 8 år finder ro under den tunge dyne. Nu har vores baby også fået en.

Af Maria Lyngsø Hougaard – ANNONCE


Min søn Anker på snart 8 år har altid haft svært ved at finde ro ved putning. Han er en dreng med meget i hovedet, og han har svært ved at lukke ned. Vi fandt ud af, at det hjalp ham rigtig meget, hvis kroppen blev “tvunget” til at forholde sig i ro, så da han var lille blev han svøbt, og senere sov han i en tyngde-sovepose.

Tyngde til junior
Da han startede i skole, blev hoved og krop igen urolige. Det hjalp, når vi lagde os sammen med ham og holdt rundt om hans arme med god tyngde. Men der kunne vi desværre ikke ligge hver aften, så vi skaffede en tyngdedyne til voksne – ikke optimalt, men det hjalp ham, selvom han syntes, den var lidt for tung.
Derfor var det kærkomment, da der blev lanceret en Junior Plus-tyngdedyne fra Hush Little One, og den giver ham lige tilpas tyngde, uden at være for meget.

Tyngdedyne til større børn


Ikke noget for alle
Vores midterste barn på 4 år har nemt ved at falde i søvn. Han skal liiiiige…. og liiige, men når først han ligger i sengen, så går det hurtigt. Så til ham har vi ikke overvejet en tyngdedyne, og som ejeren af Hush Little One Sara skrev til mig, så er der ingen grund til at rode med god søvn:-)

Som en tung hånd til baby
Nu hvor vi har fået en lille ny på lidt over 2 måneder, er vi igen i gang med svøbene. Han er en lille stærk en, der langsomt kryber ud af det. Derfor ser jeg også frem til, at han bliver 6 måneder, hvor man må begynde at bruge en baby-tungdedyne. Dog bruger jeg nogle gange en snip fra den allerede til at få ham til at finde ro, når jeg må tage min tunge hånd til mig ved potning.

Tyngdedyne til babyer


Hvorfor “Hush Little One”?
Fordi de laver tyngdedyner tilpasset forskellige aldre – de tror ikke på “one size fits all”. Derudover har de udviklet en tyngdedyne, der ikke er varmegivende og som ikke laver lyde pga dets indhold.
Deres tyngdedyne er uden vat, hvilket betyder, at granulatet indeni at bevæge sig frit og smyge sig tæt og tungt på og omkring barnets krop.

Se deres hjemmeside og andre tyngde-produkter her.

De sødeste tyngde-and fra Hush Little One

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.