Om mor-skab

  • Morskab; det at more sig og have det sjovt
  • Moderskab; at være eller blive mor

Velkommen til Mor-skab!
– Et online magasin om at være gravid og mor med tanken om, at moderskab ikke skal være uden morskab.

Siden forener tips og tricks om alt fra hvilken barnevogn, der er bedst til info om barselsunderholdning. Seriøse artikler om at miste et barn eller ikke føle den umiddelbare romantiske moderbinding. Sjove klummer om, hvordan man egentlig er nogens mor. En god bunke kultur-indsprøjtninger, for mødre skal da også se gode film, kigge på streetart og spise lækkert med eller uden krapylen. Og der vil ikke mindst deles erfaringer ud om gode lagersalg, fødselsforberedelse, udstyrslister og meget andet.
Alt inden for moderskab og morskab.

Må du blive oplyst, inspireret og underholdt.
Kærlige hilser mor-skab


Om moderen bag mor-skab

IMG_7337

Jeg er ved at skabe “en mor” ud af mig selv.

Til februar 2016 venter jeg en lille dreng sammen med min kæreste, som jeg bor med på Frederiksberg. Vi er 33 og 34 år, og nogle vil mene, at det er på tide, at vi bidrager til samfundet med en lille ny medborger.

Jeg har oplevet, at moderskabet er som at starte på et helt nyt studie – rundt om mig flyver tips og tricks og erfaringer. Og jeg må stille mig selv en hulens masse spørgsmål; Skal det være Smertefri Fødsel eller Mamaprofylaks (øh hvad?)? – Skal drengen hedde Svend eller Lotusblad? – Øko eller ligeglad? – Gravidmotion eller sofa? – Genbrug eller Katvig? osv.

Da jeg er uddannet journalist, er mere end almindeligt nysgerrig og altid undersøger i detaljer, inden jeg køber noget/afprøver noget, kunne jeg selv godt bruge en side som denne. En side med tips, tricks og erfaringer. Men også med dybere artikler om moderskab og samfundstendenser, interviews med erfarne mødre og eksperter og nogle kulturelle input, for det har man vel stadig brug for, selvom man er mor.

God fornøjelse!
Kærligst Maria (kommende ny mor)

Hvis du har kommentarer, bidrag, spørgsmål eller ting, du gerne vil have testet, så kontakt mig på:

maria.hougaard@gmail.com

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.