Boganmeldelse: Harry Potter illustreret udgave

Den smukkeste bog jeg længe har set! Sådan vil jeg beskrive de illustrerede udgaver af Harry Potter fra Gyldendal. Bog nr 2 er lige udkommet.

Smukke fold-ud-sider
Bøgerne “Harry Potter og de vises sten” (bog 1) og “Harry Potter og hemmelighedernes kammer” (bog 2) er med smukke illustrationer på alle sider og på nogle sider er der fold ud elementer i papir fx Harry Potters invitation til troldmandsskolen og en fold ud af gaden, hvor Harry køber sin første tryllestav. Det smukke papirhåndværk er lavet af det internationalt anerkendte designerpar MinaLima.

Illustrationer og de utroligt smukke fold ud-sider gør det muligt at læse bogen højt for mindre børn, der nok normalt vil finde de meget teksttunge sider svære at holde koncentration omkring.

Fanger mindre børn
Så er du selv vild med Harry Potter bøgerne, er det her måske muligheden for at fange dit barn. Herhjemme har bøgerne fanget en snart 6 årig, der elsker at få læst 3-4 sider hver aften, mens han kigger på de detaljerede illustrationer og drømmer sig ind i en anden verden af troldmænd og magi.

Handlingen kort
Om drengen Harry, der små spæd mister sine forældre, der er troldmænd. Han vokser op hos sin strenge onkel og tante, der ønsker alt andet end at have et troldmandsbarn i sit hus og fuldstændig fornægter Harrys baggrund. Men da han er gammel nok, dukker invitationen til troldmandsskolen op, og Harrys (og læserens) eventyr begynder for alvor. Med undervisning i magi, egen tryllestav og venner på troldmandsskolen. Og måske er Harry en dag den, der skal redde alle fra den onde Voldemort?

Taler billederne her ikke for sig selv?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.