Julegaveidéer: Multifunktionelle produkter til børn

Der er reklame i denne artikel, men vores holdninger og produkter er nøje udvalgte og kun ting, vi kan stå inde for på mor-skab.dk.

Det er oppe i tiden med produkter, der har mere end blot én funktion. Det multifunktionelle er både praktisk, har stor værdi og er godt for vores miljø. Og der findes efterhånden meget, der kan mere end én ting, om det så er kombivogne, der kan laves om til både barne- og klapvogne eller lifte, der både kan bruges til at sove i og udvides til legetæpper.

Vi sætter derfor fokus på multifunktionelle børneprodukter – lige til julens ønskesedler – de kan alle købes hos Kids-World:

Leg og opbevaring
Dette legetæppe for baby kan også bruges til at opbevare legetøj i. Jeg husker et lignende et fra min barndom i mine bedsteforældres sommerhus. Der var så meget lego i, og når man bredte det ud, kunne man så sidde og lege på det, uden at sprede legoet for meget ud. Dermed var det virkelig nemt for mine bedsteforældre at rydde det op igen – tæppet blev bare snøret sammen igen – nemt! Til de små er der fx. et Play & Go Moulin Roty legetæppe, men der er også et ret fedt Play & Go legetøjstæppe Vejbane til de lidt større børn, hvor der kommer en bilbane frem, når det foldes ud.

Skygge og pool
Sommeren 2021 bliver sikkert også i Danmark, så lad os for det bedste ud af det. Forhåbentlig er solen og varmen med os. Her er endnu et multifunktionelt produkt – et skyggetelt med pool i bunden. Når den lille har brug for skygge i haven eller på stranden, kan han eller hun søge ind i teltets skygge. Men det kan selvfølgelig også andre ting – i teltets bund er der en lille pool, som kan fyldes med vand, så din baby kan køles ned.

Leg, stol, bord
Tumlemøbler er populære. Et møbel kan ofte flere ting fx bruges til leg på forskellige måder, bruges til stol, skammel, bord etc. Bobles var frontløberne, men der er kommet rigtig mange til. Se bare det store udvalg i tumlemøbler HER.

Scooter og løbehjul i et
Globber Scooter 4-i-1 er ret så smart og multifunktionel. Der er et forældrehåndtag, så du kan køre din barn på dens scooter funktion. Uden håndtag, så det er en scooter for dit barn. Og en indstilling som gør den til et almindeligt løbehjul. Den kan bruges fra halvandet til 6 år.

Foldemadras: Sofa, læsehjørne, gæsteseng
Der er mange forskellige foldemadrasser; nogle i blomsterform, aflange eller som bliver til et højt firkantet tårn, når de foldes sammen. Her kan du have et læsehjørne til daglig, som så kan laves om til tv-sofa eller til gæsteseng ved overnattende venner, eller måske til at hoppe ned på.

Ammepude, rygstøtte, hovedpude
Der er mange fine ammepuder på markedet, og de er ikke kun gode til selve amningen. De er også super gode til at sove med under graviditeten – særligt imellem benene. Baby kan ligge op ad ammepuden. Og så er en ammepude faktisk genial som nakkestøtte, når du ligger i sengen og skal læse – jep, dig, den voksne!

Tabletholder og spejl til bilen
Hvis du er en af dem, der tillader tabletbrug i bilen, så er den her multifunktionelle holder fra BabyDan smart. Den kan både holde en tablet og bruges med spejl, så du i bagudvendt autostol kan se dit barn, og dit barn kan se dig. Samtidig er bare det at kunne se sig selv i spejlet ren underholdning for særligt mindre børn.

Balancebræt med og uden reb
PlanToys balancebræt kan bruges både med og uden reb, og rebet kan sættes på forskellige måder i de to huller i brættet. Når balancen kører, kan rebet pilles helt af, og udfordringen stiger.

Alle produkter kan købes hos Kids-World.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.