Børnebøger: Julegaveidéer


Den store Totte- og Lotte-bog
En absolut klassiker, som du som forælder sikkert kan huske fra din egen barndom. Her er historierne samlet i en dejlig stor bog. Perfekt til de mindre børn, da der ikke er så megen tekst til hvert enkelt billede.

Karen begynder ikke i skole
Om at komme tilbage til børnehaven efter sommerferien, og alle kammeraterne er begyndt i skole. Der er kun små børn tilbage i børnehaven. Karen beslutter sig for at vise de voksne, at hun er stor nok til at begynde i skole.

Bare numser
Sjov billedbog med mange bare numser og forskellige kroppe. Sætter snakke i gang om, hvorfor vi ser ud, som vi gør. Og at vi er ens og alligevel så forskellige.

Gurli Gris og de gyldne gummistøvler
En klassiker for alle de små Gurli Gris-fans. Med en smuk glitrende forside, der fanger de små øjne straks.

Anti-Rejsebog: Ude Skidt Hjemme Bedst
Nikolaj Stokholms guide til gode ferier i Danmark – med pointen, at man på ingen måde går glip af noget ved at blive hjemme.

Lasse-Leif samler på det hele
Lasse-Leif bor sammen med sin mor og far og sin ven Luske-Lise. Luske-Lise er en dukke, som Lasse-Leif engang har fået af sin mor. Luske-Lise er ikke en helt almindelig dukke. Hun gør nemlig alt det, Lasse-Leif ikke må. Luske-Lise er Lasse-Leifs allerbedste ven – det meste af tiden!

Lad os køle planeten ned
En guide i børnehøjde om, hvad vi kan gøre for at køle planeten ned. Vi kan for eksempel købe mad, som er produceret i Danmark eller tage på cykelferie istedet for at flyve sydpå, og vi kan låne vores ting ud til vennerne.

En elefant kom marcherende
“En elefant kom marcherende – og andre sange om dyr” er en fin lille følebog i kraftig pap for små børn i alderen 2-5 år. Bogen indeholder 17 forskellige børnesange, som alle omhandler dyr i forskellige situationer. Bente Bech har illustreret alle sangene, og med bogens føle-, løft- og kig-effekter, er der garanti for mange timers underholdning.

Peppa Pig Musikafspiller – Historier og melodier
En sjov musikafspiller for de små – den minder om en slags discman. Samtidig kan man læse historier i bogen – og lytte til melodierne.

Syng Sammen
Den her bog er den populæreste hos min snart 2-årige. Han elsker at trykke på knapperne, så de kendte børnesange spilles. Han kan selv trykke og sidder så og synger med og laver fagter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.