Martin Høgsted – en sjov farmand!

Af Ena Hajdari

Stand-up komikeren Martin Høgsted savner på ingen måde at komme hjem klokken 5 om morgenen fra en bytur. Han ved, at det nye liv som familiefar er det helt rigtige for ham. Så rigtigt, at han har nok på hjerte til at lave podcasten ”Farmænd” sammen med vært og ven Jasper Ritz.

Martin bor med sin svenske kæreste Johanna i Københavns Nordhavn sammen med sønnen Sixten på 3,3 år og datteren Sally på 11 måneder. Han fester aldrig mere, men har lige været i Lalandia – hvilket giver det ret godt billede af den kontrast mange mænd oplever, når de bliver fædre.

Hvad tænker du om far-rollen:
”At være far til to er for mig helt naturligt – så naturligt, at det kom bag på mig”, fortæller Martin, mens han kører hjem til København fra Sverige, med sine to små børn sovende i bilen.

Hvordan vil du gerne opdrage dine børn?
”Jeg mener, at man er nødt til at lytte til sine børn, og mærke efter, hvad de egentlig har behov for i stedet for bare at skære igennem”

Sådan lærer man sin søn at gå på potte;-)

Hvad tænker du om den tid, du er sammen med dine børn?
”Jeg vil gerne være en ven og støtte til mine børn. Og så nyder jeg heldigvis at være sammen med dem. Jeg glæder mig faktisk til at hænge ud med dem!”

Mange mænd får skyld for at prioritere arbejde frem for børn – hvordan prioriterer du?
”Jeg ville bestemt ikke have noget imod at være hjemmegående far”, griner han i telefonen; ”ej – men hvis jeg skulle være på barsel i stedet for min kæreste, så havde jeg gjort det”

Martin Høgsted er med i podcasten “Farmænd”

Du laver en podcast om at være far – hvad handler den om?
”Podcasten var bare en virkelig sjov ting for både Jesper og jeg. Vi er begge fædre og synes netop, at det er sjovt at være det og derfor også at snakke om det. Vores emner er ikke altid særligt seriøse – for eksempel taler vi om større skraldespande for plads til flere bleer krydret med sjove far-historier fra vores privatliv”

Find mere om podcasten ”Farmænd” her: http://farmandpodcast.dk – PS man behøver ikke være hverken mand eller far for at lytte med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *