Miljøvenlige ting til dit barn

Af Maria Lyngsø Hougaard

I månedens Momsterbox (læs om konceptet her) er der flere miljøvenlige ting til dit barn, som jeg gerne vil sætte ekstra fokus på, så vi kan passe på vores miljø og hinanden. 

Yummii Yummii Bento madkasse
Sikke en fin madkasse. Der er noget lidt oldschool over dens look i skål, hvilket er ret fint. Boxen er 100% kemifri og fremstillet i kvalitetsstål 18/8, der betyder, at du kan bruge den til fx rødbeder, appelsin og lignende, uden at du skal bekymre dig om, at der sidder en snært af smag/farve tilbage i madkassen efter rengøring.

Låget sætter sig godt fast og falder ikke af i din taske. Jeg vil anbefale, at du bruger genanvendeligt bivoks-madpapir, hvis du mangler noget til at inddele maden nede i boksen.

Du kan læse mere om madkassen her: https://www.yummiiyummii.dk

Zenz hårprodukter
Vi elsker Zenz’s produkter herhjemme. Deres produkter er økologiske og uden alt muligt skidt. Og du kan faktisk bruge dem og få behandlinger i deres saloner, selvom du er gravid. Vi bruger Pure-serien til drengene herhjemme og laver en hjemmelavet balsamspray til dem af 1 dele pure-balsam med 2 dele vand i en sprayflaske. 

Du kan læse mere om produkterne her: https://www.zenzshop.dk/collections/har-rejsestorrelser/products/travel-set-shampoo-conditioner-pure

Mininor Dry Wipes
De er lavet af 100% bomuld og kan både bruges tørre samt som erstatning til vådservietter, hvis du kommer vand på. Ved at du selv tilføjer vandet, er de helt uden konserveringsmidler – og du reducerer brugen af plastik. De indeholder heller ikke parfume eller lotion og de er ikke klorblegede og så har de fået Den Blå Krans fra Astma-Allergi Danmark. Og så er de biologisk nedbrydelige.

Du kan læse mere om produktet her: https://www.mininor.dk/vare/dry-wipes-refill/

Du kan købe Momsterboxen med lækkerier hver måned her momsterplus.dk. I den er der samlet en bunke produkter, som du får til en meget billigere pris end normalt. I august måned var Momsterboxens værdi 986 kr., men den kostede kun 189 kr. inkl. fragt. Køb den her: https://momsterplus.dk/vare/momsterbox-skolestart/

Indholdet i månedens Momsterbox “Skolestart”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *