Nyt koncept: Bestil en Momsterbox

Af Maria Lyngsø Hougaard – Der er sponsorerede produkter i artiklen, men mine meninger kommer fra hjertet.

Der popper mange små iværksætterier op, og jeg synes, det er super sejt, at der er så mange i Danmark, der har overskuddet og energien til at finde på nye koncepter. Og ja ja, jeg har da noget helt særligt for de kvindelige iværksættere. Og her er Momsterboxen en af de nye koncepter for familier, der er kommet til i 2020. Og med tre cool kvinder i nakken.

Forårsboxen fra Momsterplus.dk

Hvad er så en Momsterbox?
Hver måned kan du købe en box med forskellige produkter til børnefamilien – Momsterboxen koster omkring 100 kr, men værdien af indholdet er 500-1000 kr. Og du kan se på forhånd, hvad der er i den, og om det er produkter, der er noget for dig. Det er en smart måde at afprøve nye produkter eller købe lækre produkter billigt.

Elsker overraskelser
Jeg har en søn på 4 år, der elsker overraskelser og pakker, og i disse corona-tider, hvor vi er derhjemme, var det særligt hyggeligt at modtage boxen. Selv for min 1-årige, der hurtigt fik øje på boxens snacks. Der var virkelig mange fine ting i den blandt andet en meget fin pusletaske fra My Mini Label og et svaneophæng til aktivitetsstativ fra Franck Fischer. Det er lidt vildt, at man kan få en box med disse ting for omkring 100 kr.

Anker elsker overraskelser og pakker:-)

I forårsboxen var der følgende:

Momster-platformen bag boxen er skabt for at forbinde mødre på de sociale medier. Momster faciliterer blogs, jobs, tests, influencers, webshops etc. med mødre som den primære målgruppe.

Næste box kommer den 1. april kl. 10 – og sidste gang blev den hurtigt udsolgt, så det kan godt betale sig at være hurtig via det her link. På 3 minutter faktisk:-)

Man kan læse anmeldelser af boxen på Momstertest.dk fra andre mødre.

Vi udbakker forårs-Momsterboxen


En tanke om "Nyt koncept: Bestil en Momsterbox"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.