Anmeldelse: Bridgerton

Af Victoria Klostermann Olsen

Hvis du endnu ikke har set Bridgerton på Netflix, er du muligvis en af de få, der endnu ikke er faldet i fælden. Og hvis du savner en feelgood pause fra cornoa-hverdagen, går hjemme eller arbejder hjemme og mangler noget at tage dig til om aftenen, kunne det her være din genvej til et lille afbræk fra hverdagen.

Jeg gik selv skeptisk til sagen, men var allerede efter første episode låst permanent fast foran fjernsynet. Jeg måtte sætte en alarm på min telefon for at gemme nogle episoder til den næste dag, så jeg havde noget at stå op til, og se frem til.

Netflix-serien Bridgerton

Plot
Bridgerton er en amerikansk dramaserie på Netflix, der havde premiere i Danmark i december 2020.

Serien centrerer sig om Bridgerton familien der består af Lady Bridgerton og hendes fire sønner: ​Anthony, Benedict, Colin og Gregory, og hendes fire døtre: Daphne, Eloise, Francesca og Hyacinth.

Serien følger den unge og smukke Daphne, der gør sin debut på ægteskabsmarkedet, og skal finde sin kommende ægtemand og starte den familie, hun altid har drømt om.
Daphne er meget inspireret af hendes forældres ægteskab, der var baseret på kærlighed, og sætter sig selv for, at gifte sig ud af kærlighed. Det viser sig dog at være en meget svær process, da den skandaløse og anonyme skribent Lady Whistledown ved alt, og skriver om alt gossip, der rører sig i byen.

Bridgerton er komponeret af mange elementer, og er en blanding af gossip girl, en smuk kærlighedshistorie, flotte balkjoler med referencer til både samtiden og fortiden, fyldt med smukke billeder, visuelt flotte scener, idyllisk landskab, humor og drama.
En ret god cocktail til de sene vinteraftener, og dig, der elsker en god kærlighedshistorie.

Netflix-serien Bridgerton

Til dig, der ikke kan få nok at Bridgerton universet
Hvis du allerede har set serien, og simpelthen ikke kan få nok af universet, kan du også altid give dig i kast med at læse bøgerne, der netop er udgivet på dansk hos People’s Press.

Psst. Og så en anden lille god nyhed – sæson 2 er nemlig bekræftet, og filmatiseringen starter til forår. Den kommende sæson kommer til at dreje sig om den ældste søn, Anthony, og hans kærlighedshistorie.

Se serien på Netflix

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *